vrijdag 20 juni 2014

Revlon ColorBurst Balm

We kennen de Clinique chubby sticks, de Catrice dupe en nog veel merken die de chubby sticks van Clinique hebben nagemaakt, en ook vandaag mag ik weer een nieuw lid van de chubby stick aan jullie voorstellen, namelijk de REVLON COLORBUST STICK. Lees snel verder als je benieuwd bent naar deze lipsticks.


Ik heb de stick in 2 kleuren gekregen namelijk: 130 Tease Seductrice en de kleur 250 Standout Remarquable. De 2 sticks zijn heel verschillend van elkaar want  130 Tease Seductrice is een oranje/roze tint met glans en 250 Standout Remarquable is echt een mooie donker rode kleur en is volledig matte.

De sticks dekken goed en brengen fijn aan , deels door de grootte van de stick maar ook omdat de lekker romig zijn, zelfs ook de matte rode.  Als het product aan de boven kant op is moet je aan de onderkant aan het zilvere gedeelte draaien zodat er meer product naar boven komt.


De kleur 250 Standout Remarquable bleef net iets langer zitten dan 130 Tease Seductrice, maar dat komt ook mede door het rode wat ook een beetje in je lip trekt maar makkelijk er af gaat met remover. Het leuke aan de stick is dat ze een mint geurtje hebben als je ze aan brengt en dat ze je lippen ook goed verzorgen. Je moet wel bij  250 Standout Remarquable oppassen dat als je velletjes hebt dat je ze wel even eraf scrubt of nog even van te voren wat lippenbalsem aanbrengt.

Zoals je al kon lezen ben ik zeer tevreden over deze colorbust sticks van REVLON, en daarom raad ik ze ook zeker aan.

De color bust sticks van REVLON zijn o.a. te koop bij etos en ook in verschillende webshops. En komen op een advies prijs van €9,95.

Bedankt voor het lezen en tot het volgende artikel.
xxx






1 opmerking: